v. 35

41 dagar kvar till BF. Nu får tiden gärna stå still ett tag ;) Skämt och sido men jag tycker att tiden går lite väl snabbt nu faktiskt. Och bebis får inte komma för tidigt, vi har varken skrivit förlossningsbrev, tvättat barnkläderna, fått vår vagn eller packat bb-väskan.

Enligt gravidappen ska barnet nu vara ca 45 cm långt och väga ca 2,38 kg. Vår bebis vägde 2 kg i fredags så det stämmer antagligen ganska väl.
Det står även att jag också kan börja få ont i ryggen eller bäckenet, inget jag känner av ännu förutom ont i ryggen efter att jag storstädat och så, vilket jag tydligen inte får göra här hemma längre men jag har otroligt svårt att låta bli. 
MVC rekommenderade mycket vila och gärna promenader, det är väl kanske bäst att ta tag i det.
 
Hur mår jag då?
Än så länge precis lika bra som vanligt, lite mer trött men det kanske inte är så konstigt när jag går upp mellan kl 4 och 6 på morgonen. På eftermiddagen sover jag ofta en stund när jag gått upp så tidigt. Jag har inte ont någonstans och barnet tar mer och mer plats i magen, vilket känns, men är väldigt mysigt.
Halsbränna får jag fortfarande ibland men max ca 1 gång i veckan och då oftast när jag stressat. Det som stör mig lite grann är att jag inte sover hela nätter längre, utan vaknar 1-3 ggr.
Men jag antar att det bara är att vänja sig vid det ;)