4 månader sedan och snart helg

Idag har min pappa (C) äntligen fått komma hem från hemmet. Han har bott där i 4 månader men dock tycker vi inte att det direkt har gett någonting. Nu får vi hoppas att det blir bättre när han är hemma men tyvärr ser det väl inte jätteljust ut. Han ska i alla fall få träffa sitt barnbarn snart. Vi har inte velat åka med honom till hemmet då det gått kräksjuka där ett bra tag och man vill gärna inte smitta ner sin bebis.
 
Snart är helgen här också, det ska bli skönt att ha Dennis hemma ett par dagar tycker jag. Det vi har inplanerat är att eventuellt åka till City Gross för att handla lite fotoramar och kalvkött, men också en fika i morgon med Karin, kanske Modestus och deras söta Albin. Det blir en bra helg :D
 
Igår och idag har min chef ringt också, det är lönesamtal på gång. Det är nog bäst jag skaffar barnvakt då, det lär nog annars vara svårt för mig att kunna slappna av under samtalet. Jag skulle också ansöka om lärarlegitimation men det visade sig när jag ringde till Skolverket att jag redan har min legitimation, sedan mars 2013. Dock måste de ha glömt att skicka den till mig.