Alla hjärtans dag och Glossy box

Det är bara 2 veckor kvar till Alla hjärtans dag, dock är det en dag vi faktiskt inte firar. Det finns två mycket enkla anledningar till det, dels tycker vi att det är en onödig dag, det finns ju så många andra dagar man firar som t.ex vår bröllopsdag, förlovningsdag (kanske vi ju för sig inte firar nu längre), dagen vi blev ett par och så vidare.
Vår första Alla hjärtans dag tillsammans hade vi inte varit ett par särskilt länge, då är det alltid svårt att veta vad man ska köpa. Jag tänkte att jag skulle skoja till det och köpte bland annat en stönande kapsylöppnare och en t-shirt med ett skämtsamt tryck på (hur tänkte jag där egentligen?). Dennis åkte till jobbet och när jag vaknade låg det ett paket bredvid mig på sängkanten, jag öppnade och insåg att karln köpt mig ett dyrt guldhalsband. Ni kan ju gissa hur pinsamt det kändes när Dennis skulle öppna sina paket sen hehe. Men det här skrattar vi gott åt idag och det gjorde vi även då. Men det är faktiskt en av anledningarna att vi inte firar den dagen, varför ska man köpa massa grejjer just då för? Det kan ju bli så fel dessutom, han lade ut flera tusentals kronor på mig, jag handlade nog för 300 kr eller nåt sådant hihi.
Och tänk alla de som inget får alls? Som inte ens får en hjärtans kram? Näe vi bojkottar den dagen. Givetvis menar jag inte att jag inte tycker att det är okej att fira dagen eller köpa något till varandra, det är upp till var och en :)
 
Men, jag ska faktiskt köpa mig en present själv, inte för att det just är Alla hjärtans dag snart, utan för att det är något jag länge velat testa på. Jag ska beställa en prenumeration på Glossybox. Jag har hört så många som är nöjda med det och vad passar bättre till en snart nybliven mamma än att få hem lite lyxiga testa-på-produkter en gång i månaden? Det måste väl ändå vara vardagslyx om nåt ;) Jag fick nämligen ett väldigt bra stundeterbjudandefrån Glossybox. Ni som är prenumeranter, vad tycker ni?