Läderbröllop

Jag vet att det egentligen uttrycks att det inte finns något som heter egentid när man har valt att skaffa barn, men hur som haver så ska jag och stora mannen i mitt liv bege oss till Göteborg för en cityweekend om ett par veckor. Bara han och jag. Hemlängtan efter Alexander kommer säkert vara enorm stundvis, men mitt i all renovering (för jisses vad mycket vi gjort fastän vi inte ens bott här 1 år) tror jag att det är nyttigt för oss att komma iväg och bara vara. Äta frukost så länge vi vill och framförallt NÄR vi vill. Det känns lite lyxigt faktiskt. Jag har en förhoppning om att få sova ut oxå, men jag ger mig sjutton på att jag ändå kommer vakna flera gånger på natten i tron om att Alexander vaknat. 
 
Det är egentligen inte heller av en händelse som vi åker till Göteborg. Vi hade nämligen 3-årig bröllopsdag i söndags, 17 maj, men vi valde att inte fira då utan åkte istället iväg och shoppade nya möbler till Alexander och Dennis avslutade kvällen med att gå på bio med en av sina närmsta vänner. Bröllopsresan blev en weekend i Göteborg där vi hade hyrt den lyxigaste sviten. 
 
 
 
 
 
Oj så kul vi hade på den resan. Vi lyxade till med ett bokat bord på Kometen, där blev vi uppvaktade eftersom min mamma hade ringt och skvallrat haha, sen hamnade vi av en händelse på en krog där Arvingarna uppträdde. 
 
Nu siktar vi framåt på hutlösa många år tillsammans :)