Trapplös

Det har nu gått över 1 ½ år sedan vi vände oss till mäklaren pga fukt i tvättstugan som kommit in via yttertrappen. Yttertrappen som skulle vara nydränerad men inte var det. 
Fram till idag har vi stått och stampat på samma ställe, detta trots kontakter med försäkringsbolag, advokat m.m. Men som köpare av ett hus med ett fel som säljaren varit medveten om eller ljugit om står du där alldeles själv. Försäkringar gäller inte och säljarna vill väl givetvis oftast inte kännas vid osanningen. 
 
Hur som helst, idag (efter sju svåra år förseningar?!) kom dräneringsfirman ut och tog bort yttertrappen som var på väg att vittra sönder fullständigt. Sen säger dem att de kanske inte hinner gräva upp förrän efter semestern? Alltså va? De har vetat om det här jobbet i 1 år! Idag har jag och Alexander fått krångla in oss genom garaget, ner i hobbyrummet och genom nedervåningen för att komma upp till vår hall. Jag känner mig skapligt bitter idag faktiskt, jag är så jäkla trött på det här med yttertrappen, det går åt så mycket energi till det. 
 
 
 
 
Det blir spännande det här...